Pàgines Relacionades

20 d’octubre del 2011

Atenció Socis Culés, arriba la Nova Masia

Atenció socis del Barça:

Ho advertia avui Nuñez a la presentació de la nova masia del FCB.

Josep Lluís Nuñez i Navarro, és una persona molt caricaturada, i per cert, molt fàcil de fer-ho, però més enllà, a part de moltes coses, ha estat president del Barça durant 22 anys, i el primer a guanyar una Champions.

La nova masia del Barça és simplement una fàbrica de futbolistes que perd els valors de la seva fundació. Messi, Xavi, Puyol, Iniesta, tots ells han après i s'han format com a persones a la Masia, amb un ambient humil, acollidor i apartat de la pressió.

La nova insal·lació blaugrana acollira a més de 150 nens. Jo crec que no cal aquesta expansió brutal, però no tant sols és aquí, el cas és que la marca del Barça ja forma nens a una multitud de països. Sinó m'equivoco al camp només n'hi ha 11. M'agradarà veure quants d'aquests acabaran jugant al primer equip.

L'esperit d'Oriol Tort doncs, s'enterra curiosament amb la inauguració d'una segona Masia que portarà el seu nom. Iniesta o Guardiola no han après a en aquest clima. Ells i tots els seus companys s'han format des de d'humilitat, des del saber valorar les petites coses i els esforços, a conviure amb els companys. El caràcter i l'adn Barça d'uns jugadors que ho han guanyat tot i valoren amb aquesta passió el seu treball no podrien haver-se format aquí. A un edifici molt gran, molt equipat, molt econòmicament rentable, però pobre en valors.

quina és la teva opinió?