Pàgines Relacionades

16 de setembre del 2011

C.F.Begues - Pubilla Casas La Prèvia

Diumenge 18 de septembre tornem a tenir una cita amb el Begues. La segona jornada de 2a Catalana del grup 3 que enfrenta a l'equip de Javi Galiot contra el Pubilla Casas. El partit es disputarà a les 12:00 del migdia al Municipal de Begues.

Amb tant sols una jornada de lliga és difícil pronosticar quins equips seran els que lluitaran per l'ascens i quins agonitzaran per la salvació. Hem de recordar que en la darrera jornada no hi va haver cap repartiment just de punts i tant el Pubilla com el Begues van  ser uns dels equips que van perdre els seus respectius partits per la mínima. Les dos plantilles estan obligades a sumar els tres punts i agafar la confiança necessària per encarar l'inici de la lliga. La derrota per qualsevol dels dos equips podria suposar un cop dur, i el handicap de competir a contrarremolc en les primeres jornades no seria una bona dinàmica. Ens espera, per tant, un bon partit de futbol, sabent els dos equips de la importància del matx.


El verd i grocs tot i la derrota a Bellvitge ens van deixar una bona imatge al camp. La d'un equip que sap a què vol jugar, amb les idees clares i amb jugadors d'una gran qualitat, però que en els gols  encaixats van pecar d'ingenuïtat. Dos errors, dos gols. La notícia però és tranquilitzadora perquè ara el Begues sap que no és la superioritat del rival la que pot decidir els partits, sinó la concentració total durant els 45 minuts de les dues parts més l'afegit. Potser la seva estrena en aquesta nova categoria, li va passar factura al conjunt beguetà,  si tenim en compte que l'equip mai havia jugat fins enguany a un nivell com aquest i va pagar "la novatada", encara que a la pretemporada ens ha demostrat a tots els seguidors de l'equip que és capaç de jugar sòlidament i guanyar a equips teòricament superiors.

No si val a badar, s'ha acavat la broma. Tenim sort tots els qui estimem el futbol perquè sembla que s'ha acavat el veure jugadors posseïts intentant agredir els àrbitres, entrenadors de fira, camps de futbol a on es jugava a rugby, i equips humorístics practicant futbol de pati de col·legi. A partir d'ara cada jornada serà una batalla noble, a on els aficionats beguetans podran gaudir de caps de setmana amb bon nivell de futbol.


Els d'Esplugues no ens posaran la feina fàcil. Són un equip veterà però alhora tenen jugadors joves, ràpids i hàbils amb la pilota, més o menys com el Begues, que compta amb jugadors "històrics" del nostre club i amb joveníssims fitxatges que barrejats amb els veterans beguetans poden acavar configurant una bona squadra.

Res més per afegir. Aquest diumenge estem citats tots a donar suport al Begues, i pels desafortunats que no puguin ser-hi en primera persona, la ràdio de Begues hi serà per aprovar-vos en directe el partit!


1 comentari:

  1. Estic molt d'acord amb tú Albert. Cada partit serà una final aquest any. Faràs tu la retransmissió? Oju que diuen que plourà...us instal·lareu a les grades llavors?

    ResponElimina